marți, 6 mai 2014

Cică biletele de avion lowcost sunt ieftine.

Studiu de caz:

Luni: se caută bilet de avion, din Budapesta, pentru o destinaţie apropiată. Din Timişoara nu zboară nimic în direcţia respectivă, de aceea ne îndreptăm către vecini. Găsesc bilet, nu îl cumpăr.

Marţi: sun la agenţie, zic „Gata, Cristinelu, ală rămâne!” Aflu că s-a făcut, peste noapte cu 25 de euro mai mult. Încăpăţânată din fire nu-l iau, găsesc eu altul la acelaşi preţ. Ceea ce am şi făcut. Câteva zile diferenţă, zeci de telefoane cu săraca fata, plec marţi, ba miercuri, nu că-i musai joi,..., în cele din urmă plec sâmbătă, dar e bun.

Varianta 1.
Avem una bucată companie low cost (hgiuqgiu4hoghi        gbz943zv9, asta era o înjurătură că e cum vrei numa lowcost nu). Un bilet: 77 euro. Fără bagaj, desigur. Vrei bagaj mic, 30 euro, vrei mare 60. Deci, bilet low cost, 137 euro.

Varianta 2.
Avem una bucată companie „nelowcost”: bilet, plus bagaj de mână, plus bagaj de cală,  plus mâncare şi băutură la bord: 155 euro.

Nu e mult 77 de euro pe bilet, dar de fapt acel 77 e dublu, că dacă omul plecă o săptămână-două, gen, nu-i ajunge numa geanta de laptop la el... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu