luni, 12 mai 2014

Power of Resources

Joi se întâmplă ceva frumos în Timişoara. Joi, pasionaţii de comunicare, social media, PR&more au ocazia să se întâlnească, să povestească, dar mai ales, să asculte de la mari specialişti în domeniu cum stă treaba cu comunicarea.

PRBeta se face responsabilă de acest eveniment. Pentru a patra oară organizează singura conferinţă regională din România, ocazie cu care pasionaţii în domeniu pot împărtăşi din experienţa lor, dar mai ales, să afle noutăţile de la oameni care în mod constant se autodepăşesc, care prin acţiunile lor au transformat România într-una din cele mai importante ţări din Europa în acest domeniu, oameni care prin ambiţie, pasiune şi devotament îşi permit să se numească cei mai buni.

Cu ruşine şi regret spun că e prima ediţie la care particip dar intenţionez să nu mai ratez vreuna. Joi, 15 mai, mă găsiţi la Business Center din Timişoara la evenimentul anului.  Nu trebuie să fi PR să participi. Trebuie doar să fi pasionat de domeniu, să doreşti să afli informaţii noi şi să-I întâlneşti pe cei care dictează trendurile.


Să fie oare cineva care să nu fi auzit de The Practice, de Monica Jitariuc şi Oana Bulexa, de Plai Festival, de Festivalul TIFF, DC Communication, Microsoft, GolinHarris Bucureşti? Ce am enumerat e doar 5% din ce va fi joi.

Mai sunt doar câteva bilete din câte am înţeles, zic să nu rataţi!
Întreg programul, detalii şi informaţii găsiţi aici: http://prbeta.ro/conferences/#program

Ne vedem joi! ;)

sursa foto: PRBeta (www.prbeta.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu