luni, 8 iunie 2015

Prima mea conferință de presă!

A început cam așa:

-          Alo, fată, ce faci?
-          Bine, tu, la festival.

Și am povestit, ce mai faci, ce mai zici, mă laud evident că sunt în concediu și atunci se produce:

-          Aaaa, păi minunat, hai mâine de la 12 la conferința de presă!

Primesc comunicatul, am detaliile, vineri de la 12 sunt prezentă la prima conferință în calitate de invitat din viața mea!

Nu cred că e cineva din Timișoara sau din România să nu fi băut vreodată o bere Timișoreana. Se face aici la noi, am avut și ocazia să le vizitez fabrica, iar când m-au invitat să îmi povestească de evenimentul pe care se pregăteau să îl pornească am zis că nu e de ratat.

De când sunt în Timișoara nu am ratat niciodată Serbările Timișoreana. Avem o relație care durează din studenție, deci prietenia cu Serbările e veche și adevătară. Nu uit că anul trecut (sau să fie doi...?!), cum a început Goran Bregovic să cânte a turnat, tată, de nu am știut ce să facem de ploaie. Cum mare lucru nu aveam de făcut, am dansat și am sărit în ploaie, poate poate se oprește.

Anul acesta, din păcate, nu am putut să mă bucur la capacitate 100% de Serbări pentru că s-a suprapus cu un alt eveniment. Măh, urâtă treabă asta cu suprapunerea de evenimente frumoase, că vrei peste tot, dar, efectiv nu ai cum. Oricum, am băut o bere bună și rece, m-am văzut cu oameni faini și am primit și un voucher de free beer să beau cu gașca. Asta pentru că am fost cuminte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu